Здравейте искам да попитам от къде може да идва такъв голям разход на масло. Смених блока на двигателя наскоро преди това не е горяло масло или сивсем малко за 2000 км беше изчезнал половин литър но под колата имаше локвичка и мислех че е от гарнитура сега смених всичко и няма течове на масло. Възможно ли е да е от некачественото масло което съм сложил 5 лв за кг. сложих такова по препоръка на майстора и каза да го сменя след 300-500 км. алфа 156 1,8 ТС
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори масло 1,5 литра за 250 км
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rumers Покажи съобщениеЗдравейте искам да попитам от къде може да идва такъв голям разход на масло. Смених блока на двигателя наскоро преди това не е горяло масло или сивсем малко за 2000 км беше изчезнал половин литър но под колата имаше локвичка и мислех че е от гарнитура сега смених всичко и няма течове на масло. Възможно ли е да е от некачественото масло което съм сложил 5 лв за кг. сложих такова по препоръка на майстора и каза да го сменя след 300-500 км.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
-
съжелявам тотално съм забравил да напиша.. алфа 156 1,8 тс 97-ма година
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
забравих да кажа че ремъка не е правилно зацепен утре ще го зацепят но не съм сигурен че има общо със загубата на маслоLast edited by rumers; d.m.y г., 19:12.
Comment
-
На "новия" блок старите бутала ли сложихте? Мерихте ли, какви са хлабините между бутала и цилиндри и как са износени? Сегменти сменяхте ли?
Чак такъв разход на масло не може да се получи от калпаво масло, освен ако то не е някакво .....W1
Не е причината и в зацепването на ремъка.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
не сме мерили нищо блока го купих от приятел вкарал цяла алфа от германия защото му трябваще скоростна кутия и другите части ги продаде колата се е била запалила някъде от към колекторите и пожара е изгасен веднага гарантира ми за блока но не знам майсторът който е сложил блока колко е кадърен а иначе новия блок на моята глава без да се провери буталата са от новия блок но днес като видях пръчката за маслото ми стана лошоLast edited by rumers; d.m.y г., 20:54.
Comment
-
след закопуването на алфата след изминати 2000км и изтече маслото съвсем неочаквано в движение спрях дори преди да светне лампата за масло в сервиза остановиха че колата е сглобена само за да се продаде и коляновия вал е играл наляво надясно съответно е имало стружки и една стружка е ударила маслената помпа за това маслото е изтекло а вътре в блока всичко е било разбитоLast edited by rumers; d.m.y г., 21:06.
Comment
-
Премерете компресия на студен мотор и си запишете стойностите за всеки цилиндър. След това налейте по малко масло в цилиндрите и повторете измерването. Ако при второто измерване стойностите са значително по-високи, вероятно има големи хлабини между бутала - сегменти и цилиндри и в това е причината за разхода на масло. Ако няма съществена разлика, търсете причината в гумичките и водачите на клапаните.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ще нахендриш някой друг - бравоооо!
После ще има подобна на твоята тема.
Абе много мога да напиша, ама не си струва.
Откажи се от Алфите - не си за тях!Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
разбирам те но дадох 900 лева за смяна на блока дадох 120 лева за термостат дадох 40 лева за смяна на скоростен лост и сега имам още проблеми карал съм я месец а 2 месеца и више събирах пари и беше в сервизи трябва ми здрава кола без проблеми за да си вирша работа и да ми изкарва пари а не да ми взима всичките
Comment
-
Първоначално публикувано от rumers Покажи съобщениеразбирам те но дадох 900 лева за смяна на блока дадох 120 лева за термостат дадох 40 лева за смяна на скоростен лост и сега имам още проблеми карал съм я месец а 2 месеца и више събирах пари и беше в сервизи трябва ми здрава кола без проблеми за да си вирша работа и да ми изкарва пари а не да ми взима всичките
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
ами ще направя и това замерване взеха ми толкова пари защото ми казаха че и някаква мека връзка на гърнето си е заминла и дебитомера също + блока + работа и близо 900 лева ми излезе наистина харесвам колата бирза много красива грабна ме по някакъв начин но нямам възможност да я поддържам а и явно съм попаднал на кола събрана в сервиза на автокъщата и не знам какви други проблеми може да се появят
Comment
-
Принципно са прецакали тебе с тази кола като си я взел, за съжаление сега най добрата ти опция е да прецакаш друг......
Единственото нещо което принципно трябва да се прави в тия случай е колата или да се разхвърли за части, или да се скрапира......но първото отнема време и място, второто не носи много доходи......затова както казах за съжаление най - изгодното остава тва с прецакването......Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 22:07."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
да обмислях много варянти но с препродажба ще съм на загуба най-малко знам че не е съведтна проява но всеки на мое място би постъпил така най-вероятни първо ще направя замерването за което стана въпрос и дай боже се окаже най-малкия дявол да я оправя и да продължа да и се радвам
Comment
Comment